Cum cumpar rush poppers

Comanda rush poppers online, la orice ora doresti. Procesul de comanda online este simplu si comod. Fara inregistrare pe site. Si dureaza mai putin de 1 minut!

Cand vrei sa cumperi poppers apasa butonul Cumpară. Acesta este adaugat automat in cosul de cumparaturi.

Apasa pe butonul 'Vezi cos' pentru a vedea produsele comandate. Aici poti:

  • sa elimini produse din cos, facand clic pe semnul 'x' din fata denumirii produsului.
  • sa modifici cantitatile pe care vrei sa le cumperi si apasa butonul 'Actualizeaza cos'.

Pentru a finaliza comanda de poppers, apasa butonul Comandă. Pe aceasta pagina introduci datele pentru livrarea comenzii. Nume, email, telefon, adresa de livrare si eventuale observatii referitoare la comanda. Pentru a lansa comanda apasa butonul Trimite comanda.

Un operator te va contacta telefonic in cel mai scurt timp. Pentru confirmarea si livrarea comenzii. Comenzile confirmate pana la ora 15 (zile lucratoare, luni-vineri) se proceseaza in aceeasi zi.

Poti comanda poppers si pe chat sau telefonic, direct unui operator. La numerele de telefon afisate, de luni pana vineri, intre orele 8-16.

Livrarea si plata comenzilor de rush poppers.

poppers online livrare Iti garantam DISCRETIE maxima. Datele de livrare le folosim doar pentru a expedia coletul. Acestea se sterg dupa finalizarea comenzii. Nu vei primi de la noi telefoane sau email-uri enervante. Pentru a fi la curent cu ultimele noutati si oferte poti accesa oricand doresti Popper.ro

Poti fi linistit. Vei primi un colet discret ambalat, 100% ANONIM

Fara sa scrie ce contine sau numele site-ului. Nici pe colet, nici pe documentele insotitoare (Buletin de expeditie la Posta sau AWB la Curier). Expeditor va fi trecut un operator de la depozitul care face livrarea. Este ca si cum ai primi un colet de la o cunostinta din tara.

La continut este specificat: diverse. Nici operatorul de la Oficiul Postal, nici curierul care face livrarea, nu cunosc detalii despre continutul acestuia. Doar tu stii ce contine coletul.

  • coletele expediate prin Posta Romana. Le primesti la Oficiul postal. In 3-5 zile lucratoare.
  • coletele expediate prin Urgent Curier. Iti sunt aduse personal de un curier. In 1-2 zile lucratoare.

Livrarea prin curier se face in reteaua curierului. 

Livrarea prin Posta costa 10 lei, livrarea prin Curier costa 20 lei. Iti oferim livrare GRATUITA

  • prin Posta pentru comenzile mai mari de 100 lei.
  • prin Curier pentru comenzile mai mari de 200 lei.

Cea mai SIGURA metoda de plata. Platesti doar in momentul primirii coletului. La Oficiul postal sau curierului care iti aduce coletul.